SMAKen av Reiseliv er flyttet inn til Kystens hus

På grunn av uværet med sterk vinn har vi dessverre ikke kunnet sette opp telt utenfor Prostneset slik som planlagt. SMAKen av Reiseliv er derfor flyttet inn til Kystens hus.

Reiselivsbransjen lokker med unike opplevelser på Prostneset

Uten gode matopplevelser, så får ikke turistene en god reiseopplevelse. Derfor er det helt naturlig at reiselivsbransjen blir en del av Smakfestivalen. Og med hunder, sauer og god mat skal de lokke Smak-publikum til Prostneset.

Vis fram rotkoppen din

Har du en kopp med solide røtter innerst i skapet? Finn den fram – ta del i felles miljøtiltak og vinn en kasse lokale råvarer.

Historisk Kjøkken

I år utvider Smak-festivalen til Skansen. I to dager skal kafeen Bårstua forvandles til et spisested fra 1800-tallet der det lages historiske retter som blodpannekake og sildegrynsuppe. Alt serveres av servitører i tidsriktige kostymer.

Årets tema; Røtter

SMAK nordnorsk matfestival er klar med festivalgate, lavvo på torget og flere spennende konsepter.

Elsker å lage pizza av restemat

Gammelt brød, dvaske grønnsaker og utgått på dato-melk? Ingen grunn til å kaste slik mat, mener kjøkkensjef Tommy Olsen ved Clarion Hotel The Edge.

gnist - web som funkler