Tromsø kommune støtter SMAK

Tromsø kommune støtter SMAK-festivalen, og bruker 190.000 kroner fra næringsfondet til å støtte festivalen. – Vi ønsker å støtte opp om det som kan bli en årlig folkefest. Pengene vil forhåpentligvis gå til å gjøre Tromsøs befolkning kjent med den fantastiske maten som produseres i byen og regionen, sier Jonas Stein, byråd for idrett, kultur og næring.  Stein håper også at matfestivalen skal være med å løfte aktivitetsnivået i sentrum.

SMAK er veldig glad for å ha Tromsø kommune som samarbeidspartnere. Styreleder i SMAK, Petter Markussen, mener det er viktig at både kommunen og det lokale næringslivet står bak festivalen.

– Festivalen skal fremme matkulturen i Tromsø-regionen, og da er det viktig å få gode lagspillere. Vi holder på å spikre programmet nå, og ting kommer sakte men sikkert i boks, sier Markussen.

gnist - web som funkler