Art Nor kommer tilbake til SMAK

Art Nor er opptatt av å styrke produksjonen av nordnorske råvarer og lokalprodusert mat.

– SMAK oser av kvalitet og passer profilen vår veldig bra, sier Per Clausen hos Art Nor. Matfestivalen er også en fin arena for å gjøre produktene våre kjent, sier han.

Godt besøk i salgsboden

Art Nor hadde godt besøk under matfestivalen i fjor og regner med å gjenta fjorårets suksess.

– Vi hadde besøk av mange fra byen, men registrerte at det også var mange reisende fra Hurtigruten som var innom salgsboden. Bacalaoen vår var svært populær blant hurtigruteturistene, forteller Per.

Deler salgsbod med Tromspotet

Også i år deler Art Nor salgsbod med Tromspotet som vasker og pakker nordnorsk kvalitetspotet. Tromspotet er samlokalisert med Art Nor.
Her kan du lese om Tromspotet på SMAK

Art Nor ble etablert i 1995. Bedriften holder til på Silsand på Senja og har 20 ansatte.

Art Nor produserer tilbehørsprodukter under merkevarenavnet Kokt & Klar. Produktene er ferdig til bruk, og trenger kun oppvarming før servering. Du får kjøpt produktene i de fleste dagligvarebutikkene fra Midt-Norge og nordover.

Art Nors mest solgte produkt er den klassiske fløtepoteten. I år har de lansert to nye typer med fløtegratinerte poteter, en med ekstra hvitløk og Balsfjordost og den andre med soppsmak og Balsfjordost. De selger også bacalao som er pakket i porsjonspakker. Hovedingrediensene i bacalaoen er torsk fra Nord-Atlanteren (Gadus Morhua) og ferske nordnorske poteter.

Under SMAK byr Art Nor på sine produkter og de lover smaksprøver til alle som ønsker det.

Følge Kokt & Klar på Facebook

Her finner du nettsiden til Kokt & Klar

gnist - web som funkler