Reisa er klar til årets matfestival

I fjor ble Reisa fri for varer etter andre dag på matfestivalen. I år stiller Reisa med nok varer og gleder seg stort til matfestivalen i september.

– I fjor måtte vi kjøre til Nordreisa på kvelden etter andre dag av festivalen for å hente flere varer, forteller daglig leder Linda Fjellheim.

Matfestivalen er et utstillingsvindu

– Matfestivalen SMAK er en ypperlig arena for å vise frem produktene våre. Vi treffer utrolig mange positive mennesker som gir hyggelige tilbakemeldinger på produktene våre, forteller Linda.

I fjor var gaveeskene veldig populære og mange planla sikkert julegaver. – Det er god holdbarhet på produktene våre, så du kan trygt handle gaveesker under matfestivalen som du skal gi i julegave.

En smak av Nordreisa

I år deler Reisa salgsbod sammen med Kirsti Johansen fra Kronebutikken i Nordreisa. De har også med lokalprodusert mat, så du får muligheten til å smake på de aller beste råvarene fra regionen på samme sted.

Verdens nordligste sirupsfabrikk

Reisa er verdens nordligste sirupsfabrikk og produserer sirup av arktiske bær som multer, tyttebær, krekling og blåbær, samt geleer av tyttebær og krekling.  Reisa selger også sukkerfrie drops basert på bær, fra Arctic Candy.

Flere av produktene til Reisa har fått både priser og hederlig omtale i konkurranser.

Hvis du ennå ikke har blitt kjent med de flotte produktene, er det bare å komme innom Reisa sin salgsbod under matfestivalen.

Her finner du nettsiden til Reisa

gnist - web som funkler