Delikatesser av ypperste kvalitet

Også i år finner du lokalproduserte pølser, pålegg og andre kjøttvarer på standen til Mydland.

– Fjorårets SMAK var en folkefest. Det er tydelig at matinteressen blant nordlendingene er stor. Vi ble positivt overrasket over det enorme publikumsoppmøtet, og gleder oss veldig til årets festival, sier daglig leder Robert Langvassli hos Mydland Vilt og Delikatesse.

Lokalprodusert mat med lange tradisjoner

Mydland ble etablert allerede i 1920, og drives nå av 3. og 4. generasjon Mydland. Bedriften holder til i nye og moderne lokaler i Tromsø, og har omkring 30 ansatte.

– For oss er det strålende å få ta del i en nordnorsk matfestival, forteller Langvassli.

Han viser til at Mydland er en av medlemsbedriftene i Ekte Nordnorsk, som blant annet skal spre nordnorsk matglede og fremme en positiv utvikling av matproduksjonen i nord.

– Med en egen nordnorsk matfestival får vi vist frem hvor masse bra mat vi har å by på i landsdelen, sier Langvassli.

Smaksprøver og salg

Hos Mydland er de i full gang med å planlegge egen deltakelse på årets SMAK.

– Alle detaljer er ikke landet. Men publikum kan se frem til både smaksprøver og ikke minst muligheten til å kjøpe lokalproduserte matvarer av ypperste kvalitet, avslutter Robert Langvassli.

Her kan du besøke nettsiden til Mydland

gnist - web som funkler