SMAK disker opp med stor sjømatbuffet

Reker, blåskjell og krabber i flere varianter står på bordet under den nydelige sjømatbuffeten Dragøy lager under årets SMAK-festival lørdag.

Dragøy-eier Nina Elisabeth Dragøy Rød byr på sjømat i alle varianter under årets SMAK nordnorsk matfestival lørdag 19. september i Tromsø.

Kystens Mathus er åpnet i Tromsø sentrum, og Dragøy er selvfølgelig på plass med disken full av havets delikatesser. Under SMAK nordnorsk matfestival lørdag klokken 13.30-16.00 tar Dragøy med seg det aller beste, og byr på en nydelig sjømatbuffet i SMAK-lavvoen på Stortorget.

SMAK av kysten

– På sjømatbuffeten får du virkelig en smak av kysten. Vi byr på reker fra Lyngen, krabber fra Finnmark i nord til Trøndelag i sør og blåskjell fra Åfjord i Trøndelag, sier eier Nina Elisabeth Dragøy Rød. Dragøy-kokken Roger Myrvoll har satt sammen en meny som gjør at du for eksempel får smake på tre ulike krabber – kongekrabbe, snøkrabbe og taskekrabbe.

Kjøp billett til sjømatbuffeten

Her kan du kjøpe billett til sjømatbuffeten

Hele menyen til Dragøys skalldyrsbuffet:

  • Ferske reker fra Lyngen Reker
  • Rekesalat med chili, mango, tomat og vårløk
  • Blåskjell med svartpeppersaus
  • Krabbesalat med eple og rødløk
  • Snøkrabbe naturell
  • Stekt kongekrabbe
  • Grønn salat
  • Aioli
  • Dillsennepssaus
  • Majones
  • Sjøgress
  • Sitron
  • Chili-majones
  • Foccacia
  • Loff
  • Bayerbrød
  • Smør

 

gnist - web som funkler