Kickstarter SMAK med feelgood-film om mat

Den sjarmerende filmen Chef skal pirre smakssansene foran årets SMAK Nordnorsk matfestival onsdag 16. september.

SMAK nordnorsk matfestival

Helmersen Delikatesser og Verdensteatret inviterer til pangstart på årets SMAK-festival og viser den kritikerroste filmen Chef, en ekte feelgood-film for hele familien.

– Filmen handler om hva som skjer når du følger drømmen. Filmen handler om kjærligheten til kunst, film og mat, ja, alt som gjør livet verdt å leve, sier Sindre Helmersen i Helmersen Delikatesser.
Her kan du se filmtrailer

Film om mat

Chef handler om en kokk som mister alt, og som legger ut på en reise for å gjenvinne seg selv. Han blir oppmuntret til å følge en gammel drøm, nemlig å servere kvalitetsmat fra en rullende matvogn. Han tar med seg sønnen, som endelig får bedre sjanse til å bli kjent med sin far. Filmen karakteriseres som en sjarmbombe av dimensjoner.

– Det finnes noen gode filmer om mat og matopplevelser, og Chef er én av dem. Mat er kultur og film er kultur, og vi synes denne filmen er perfekt for SMAK matfestival, sier Tone Lein i Verdensteatret.

Serverer gatemat

Før filmen serverer Helmersen ekte feelgood-streetfood. Pulled Duck av norsk and etter egen oppskrift. Maten serveres før man går inn i kinosalen og filmen starter.

– Vi ønsker å gjenskape stemningen i filmen, og jeg har med mine sønner som skal servere og bidra på sosiale medier underveis, sier Helmersen.

I tillegg til mat, blir det mulighet til å kjøpe drikke både med og uten alkohol. Erling Falch i Verdensteatret lover noen spesielle øltyper som passer godt til ”dratt and”.

Kjøp billett til filmen Chef

Hvor: Verdensteatret
Tid: Onsdag 16. september klokken 18.00
Pris: 200 kroner (inklusive mat og film)
Kjøp billett

 

 

gnist - web som funkler