Er du Nord-Norges beste amatørbaker?

SMAK Nordnorsk Matfestival skal kåre Nord-Norges beste amatørbaker og inviterer deg til å bake din beste kake.

Juryen velger en vinner basert på originalitet, nordnorsk element/vri, utseende og smak. I første omgang sender du inn et bilde av kaken via Facebook eller Instagram (tagg bildet med #SMAKFEST) med en kort beskrivelse av originaliteten og den nordnorske vrien. Frist for å sende inn bildet er 5. september. Det plukkes ut 20 finalister som presenterer sin kake for juryen under SMAK-festivalen, lørdag 24. september. Hver finalist stiller med to kaker, en til juryen og en som selges til publikum i form av et tradisjonelt nordnorsk kakebord. Inntektene av kakesalget går til Redningsselskapet som i år feirer 125 år.

Premien er en KitchenAid kjøkkenmaskin og en offisiell tittel som Nord-Norges beste amatørbaker! Del gjerne innlegget med dine bakeglade venner!

gnist - web som funkler