Invitasjon til gratis økologisk frokost

SMAK Nordnorsk Matfestival og DebioInfo inviterer til gratis økologisk frokost med økobonde Mats Jacobsen og økogründer Jon-Frede Engdahl fredag 23. september klokken 08.00 på Scandic Ishavshotel i Tromsø.

Stadig flere virksomheter, både offentlige og private, er opptatt av en troverdig miljøprofil. På matområdet hører da naturligvis økologisk mat og drikke med.

Bli med på et spennende og uforpliktende frokostmøte for å lære mer om økologi og trender, om hvordan din virksomhet kan profilere seg gjennom satsing på økologisk mat, og om veiledningstilbudet for å sikre varetilgang og praktisk gjennomføring.

jacobsenpaberg_smakfestivalen_smak_tromso

Mats Hegg Jacobsen, også kjent som Jacobsen på Berg, skal fortelle om hvordan han driver urban, økologisk gårdsdrift.

Interessante foredrag

Mats Hegg Jacobsen er økobonde, og driver Jacobsen på Berg – urban gårdsdrift. I naturskjønne omgivelser utenfor Tromsø driver han med kjøttproduksjon, egg, grønnsaker og mer. Han holder også foredrag, blant annet om urban økologisk gårdsdrift.

Jon Frede-Engdahl er økogründer og har vært med å bygge opp selskaper som Kolonihagen og Maaemo. Han er lidenskapelig opptatt av gode råvarer, og gode historier fortalt gjennom mat. Jon-Frede holder også foredrag om entreprenørskap og mattrender, og har vært med på flere bokutgivelser knyttet til økologi.

Emil Mohr har vært engasjert innen økologisk landbruk siden 1970-tallet, og var den sentrale drivkraften bak etableringen av Debio på midten av 1980-tallet. Emil har i en årrekke arbeidet med økologisk landbruk både hos statlige forvaltningsorgan og i Debio.

Hvor: Scandic Ishavshotel, Tromsø
Når: Fredag 23. september klokken 08-10

Ønsker du å delta på frokosten? Kontakt helene@debio for påmelding innen 16. september.

gnist - web som funkler