Smakfestivalen inngår samarbeid med Mystore.no

Smakfestivalen har inngått samarbeid med Mystore.no for å forenkle betalingen under den populære matfestivalen.

 

Vi er svært glad for å ha funnet en innovativ leverandør av betalingstjenester, og som i tillegg har lokal forankring.

– Sammen med Mystore.no håper vi å gjøre festivalopplevelsen enda bedre for både utstillere og publikum, forteller Natalie Robertsen i Smakfestivalen.

– Smakfestivalen er en perfekt samarbeidspartner for oss. Vi er noen matvrak og gleder oss over at det skjer noe i byen, sier Ken Stian Olsen i Mystore.no.

Mystore.no tilbyr kassaløsning som både er effektiv for publikum og som gir utstillerne en god oversikt og intern kontroll.

– Målet vårt er å gjøre handel enklere. Vi tilbyr en betalingsløsning som gjør det enkelt for utstillere som ikke har portable betalingsløsninger, forteller Ken Stian.

Les også: SMAK-utstillere solgte for tre millioner kroner

Ingen bindingstid og faste kostnader

Mystore.no tilbyr en profesjonell og trådløs betalingsterminal som sørger for at utstillerne enkelt kan ta betalt med Visa og Mastercard, også ved hjelp av kontaktløs betaling.

– Vi tilbyr ulike pakker til utstillerne som de kan bruke under festivalen. Det er ingen bindingstid og faste kostnader.

Systemet oppfyller alle lovpålagte krav for rapporter, og gir dermed alle nødvendige rapporter og dokumentasjon for å få en helhetlig oversikt.

Mystore.no – Norges største plattformleverandør

Tromsø-firmaet Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner for over 1500 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel så leverer selskapet også skybaserte kassasystemer. Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 10 årene utelukkende jobbet med e-handel og tjenester relatert til dette. Mystore.no er en del av Visma-familien.

 

Ønsker du å være utstiller under SMAK nordnorsk matfestival 2017? Klikk her for mer informasjon. 

gnist - web som funkler